Велокріплення на фаркоп Hapro Atlas Xfold I

Код товару 01-137695
Артикул HP 34716
Виробник Hapro
Кількість велосипедів: 1
Вид монтажу велосипеда: За раму і колеса
Розміри (ДхШхВ): 142.1x96x56.7 см
Розміри в складеному вигляді (ДхШхВ): 75.1x54.7x30.5 см
Ціна: 20999 грн
Немає в наявності

Надійний Hapro Atlas Premium XFold - це втілення чудової якості, інновації та неперевершеної простоти використання, що дозволило створити велосипедне кріплення для кожного велосипеда та будь-якої подорожі.

  • Hapro Atlas Premium XFold оснащений системою швидкого кріплення, яка легко та швидко фіксує кріплення. Завдяки стійкості тримача після встановлення кріплення на фаркоп ви можете легко і швидко виконати необхідні регулювання за допомогою ручки регулювання.
  • Велоскріплення оснащене замками на самій системі кріплення та на тримачах рами, що запобігає зняттю як велокріплення, так і прикріплених велосипедів без ключа.
  • Hapro Atlas Premium XFold повністю складається, тому воно є дуже компактним при зберіганні. Завдяки колесам ви можете легко пересувати складене велокріплення.
  • Велокріплення спроектоване з можливістю нахилу навіть якщо велосипеди зафіксовані на кріпленні. Таким чином ви можете отримати доступ до багажника, не знімаючи велосипеди.
  • Щоб забезпечити максимальну стійкість велосипедів на тримачі, тримачі коліс оснащені додатковим кріпленням до переднього колеса. Усі регульовані ремені оснащені гумовим протектором для оптимального захисту обода та надійного, але м'якого кріплення коліс до утримувачів коліс.
  • Atlas Premium XFold оснащений замками на системі кріплення та тримачах рами, що запобігає від'єднанню багажника та прикріплених велосипедів без ключа.
Артикул: HP 34716
Виробник: Hapro
Кількість велосипедів 1
Вид монтажу велосипеда За раму і колеса
Розміри (ДхШхВ) 142.1x96x56.7 см
Розміри в складеному вигляді (ДхШхВ) 75.1x54.7x30.5 см
Вантажопідйомність 30 кг
Вага 14.3 кг
Встановлення на фаркоп Швидке
Доступ до багажника Швидкий (важіль)
Сумісність розміру рам Ø до 72 мм
Кріплення коліс Пряжка притискного типу
Замикання велосипеда Так
Замикання кріплення Так
Оснащення Тримачі рам
Задні ліхтарі
Вантажна рампа
Роз'єм електроживлення 13-pin (7-pin адаптер в комплекті)
Для авто з запаскою на багажнику Ні
Матеріал Сталь
Гарантія 3 роки
Залишити відгук